Week 15. Hekserij.

Added on by Bram Bresseleers.

Pas zondagavond realiseerden we ons dat Anna en Lotte deze vrijdag verkleed op school zouden worden verwacht. Als griezelfiguur, want niemand die de definitieve doorbraak van Halloween nog tegenhoudt. Nu maken wij (mama en papa) graag werk van kostuums. Met het weekend, die ideale voorbereidingsperiode, al voorbij, werd het stressen. En we werden niet gespaard. Op dinsdag verscheen een (bijkomende) handgeschreven nota in de schoolagenda: ook donderdag mochten onze meisjes al helemaal uitgedost naar school!

Als iets mag, dan moet het. Anna en Lotte gingen helaas niet in op het aanbod om te gaan als zombie-versies van zichzelf. (Schminken. Klaar!)

Ziehier onze improvisaties:

Bonus: na school samen Coraline kijken, mooi en doodeng tegelijk.