Het papaspel.

Added on by Bram Bresseleers.

Al een aantal jaar zijn Anna en Lotte aan zee in de periode dat op school aan het geschenkje voor Vaderdag wordt gewerkt. De juf beloofde dit jaar een inhaalmanoeuvre, maar ik rekende er niet meer op. Wel, Anna en Lotte toverden net dit tevoorschijn:

Week 48. Terug thuis.

Added on by Bram Bresseleers.

Het is lang geleden dat ik nog zo moe was. Meestal betekent dat dat mijn vaderschapsvaardigheden (iemand zou hier een mooi woord voor moeten verzinnen) op een dieptepunt zitten. Maar voor het eerste instopmoment in twee weken wilde ik me niet laten kennen.

Eens Anna en Lotte in bed en toegedekt, zette ik me tussen hen in en begon te vertellen. Niet de gebruikelijke dienstmededelingen, niet de vertrouwde vaste bedtijdmantra, die heel eigen bezwering die ik gebruik. Wel een meanderende terug- en vooruitblik, het leuks dat kwam en komt, een korte vraag ertussen, alles op verhaaltoon. Zo onverwacht loom ontspannen als dat enkel kan na een dag vol zon en drukte. De oogst was ernaar: instant happiness, zonder cola. Verliefde schitteroogjes.

Nog één keer slaapwel. Ze draaiden zich om en ik hoorde ze niet meer.

Arrr.

Added on by Bram Bresseleers.

Ze wordt niet graag vermeld, maar hier doe ik het stiekem toch: Anna en Lotte hebben zo’n mama die op 15 minuten tijd de meest sublieme piratenfeest-outfit bij elkaar tovert.

Ook: een geweldig jaar voor ons als team. Bedankt schat, voor alles.

Added on by Bram Bresseleers.

Voor opa's verjaardag: naar Technopolis!

Week 46.

Added on by Bram Bresseleers.

Hoe stel je een idee tentoon? …

Hoe beleef je een leuke namiddag? Laat Boba gidsen.

Week 37. Spelletjes.

Added on by Bram Bresseleers.

Tot papa eindelijk een van zijn eigen creaties afgewerkt krijgt (de meisjes helpen speltesten), blijven we onze collectie White Goblin Games uitbreiden. So far: